Голова ДЕСС Віктор Єленський 13 травня 2024 року взяв участь у зустрічі Керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака з представниками Всесвітньої лютеранської федерації.

Всесвітню лютеранськю федерацію на зустрічі представляли Генеральний секретар Доктор Анна Бургхардт, Президент Всесвітньої Лютеранської федерації Генрік Стубкьєр, Епискол Німецької лютерансько-євангелічної церкви України Павло Шварц, голова Українського гуманітарного офісу Всесвітньої Лютеранської Федерації Марк Мулан.

Андрій Єрмак подякував представникам лютеранської церкви за підтримку України й українців. 

Він також зазначив, що лютеранство має потужне представництво в багатьох впливових країнах світу, і закликав його послідовників популяризувати ідею та мету Глобального саміту миру, на якому мають розробити спільний план відновлення справедливого миру для України.

«Для стійкості та захисту нині дуже складний момент. І тому вкрай важливо, коли політики ухвалюють сильні рішення. Ось чому я прошу вас поширювати інформацію про Саміт задля його підтримки серед країн, які вітають справедливий мир», – сказав керівник Офісу Глави держави.

Окремо Андрій Єрмак наголосив на важливості просування правди про війну в Україні серед держав Глобального Півдня.

За матеріалами Офіційного інтернет-представництва Президента України
Світлини: ОПУ

Фото та текст: офіційний сайт ДЕСС.