Балансоутримувачі доріг загального користування поінформували про підготовку дорожнього господарства області до осінньо-зимового періоду 2020-2021 років. Зокрема, підготовки виробничих будівель та споруд, баз протиожеледних матеріалів, техніки та механізмів для зимового утримання доріг, транспортно-складського господарства та заготівлі протиожеледних матеріалів. Обговорювалось питання забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах, встановлення (поновлення) дорожніх знаків, ліквідації ямковості на підходах до переїздів.

Начальник управління дорожнього господарства поінформував про проведену роботу з визначення земельних ділянок для TIR-паркінгів, на територіях прилеглих до смуги відведення автомобільних доріг загального користування державного значення. Пропозиції за результатами роботи направлено Мінінфраструктури, Державному агентству автомобільних доріг України та Асоціації міжнародних автомобільних перевізників для включення до Державної програми будівництва TIR-паркінгів для вантажних транспортних засобів.

Рекомендації за результатами обговорення зазначених питань буде надіслано балансоутримувачам автомобільних доріг загального користування, Управлінню Укртрансбезпеки у Вінницькій області, Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, управлінню патрульної поліції в Вінницькій області, органам місцевого самоврядування.