Виберіть шрифт Arial Times New Roman
Інтервал між символами: Стандартний Середній Великий
Сьогодні, 25 січня, на Вінниччині продовжив роботу форум для представників органів місцевого самоврядування «Засідання клубу ОТГ.
Під такою назвою сьогодні у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тімірязєва відбулось засідання «круглого столу».
Вчора, 24 січня 2018 року, з полону бойовиків було повернуто шаргородчанина Романа Савкова.
Сьогодні, 24січня, в приміщенні сільської ради смт. Стрижавка Вінницького району запрацювало новостворене віддалене робоче місце для обслуговування відвідувачів фахівцями Вінницького приміського об’єднаного управління Пенсійного фонду області.
Тарас Якобчук, демобілізований учасник АТО Вінниччини, за допомогою служби зайнятості відкрив власну справу. Разом із дружиною вони реалізовують посуд для закладів харчування.
Сьогодні, 24 січня, у м. Погребище відкрито новий спортивний майданчик зі штучним покриттям. Червону стрічку розрізали заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, народний депутат України Руслан Демчак та міський голова Анатолій Білик.
Про це сьогодні, 24 січня, проінформував голова Погребищенської райдержадміністрації Іван Вінник під час розширеного засідання колегії щодо підсумків соціально-економічного розвитку району за минулий рік та окреслив основні плани та перспективи розвитку на 2018 рік.
Сьогодні, в ході наради заступника голови облдержадміністрації Ігоря Івасюка та директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмили Грабович, щодо організації функціонування Західного госпітального округу, з представниками Західного госпітального округу обговорено ряд важливих питань, що безпосередньо стосувались запровадження медичної реформи.
З нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту, у вівторок, 23 січня, єврейська спільнота Вінниччини зібралась в приміщенні обласного єврейського благодійного центру «Хесед-Емуна», аби зустрітись зі свідком тих страшних подій Аароном Вайсом.
З 1 липня 2018 року вводиться в дію ДСТУ 3662:2015 „Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови” та підвищення конкурентноздатності молочної продукції шляхом дотримання загальноприйнятих положень, встановлених міжнародними стандартами систем менеджменту якості та безпечності.