Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

щодо реконструкції приміщень ДНЗ №3 «Теремок» з застосуванням енергозберігаючих заходів по вул. 30 років Перемоги, 9 за адресою:  м. Гайсин, Вінницької області

 

Актуальність проекту полягає в ліквідації нехватки місць в міських дошкільних закладах та  практичному створенні комфортних умов для 150  дітей і працівників в дошкільному навчальному закладі №3 «Теремок» міста Гайсина, завдяки проведення його реконструкції із застосуванням енергозберігаючих заходів. Соціально-економічна спрямованість проекту та реальна можливість його виконання полягає в реалізації  запланованих  заходів термомодернізації будівлі і  націлена, по-перше, на  забезпечення  оптимального температурного  режиму  в   ДНЗ задля  створення  комфортних умов для дітей  та працівників закладу, по-друге,  дозволить скоротити  споживання  теплової  енергії  на  опалення  будівлі  та обумовить  зниження  витрат  на  теплозабезпечення.

Замовник - Гайсинська міська рада

Генеральний проектувальник - «Ремкомунсервіс» А. Дьомов

Початок будівництва - 2017

Висновок (експертний звіт) - ТОВ «Вінстратегія - Будтехекспертиза», №8-19-ЕК від 21.01.2019 року (кошторисної частини)

Потужність   - 120 місць

Загальна кошторисна вартість - 14791,817 тис. грн..

Передбачено фінансування у поточному році 7771,525 тис.грн. з них, кошти ДФРР 6960,000 тис.грн. (було), місцевий бюджет 811,52 тис. грн. (було).

Документація була розроблена 2017 році. Експертизу проходила лише кошторисної частини. В 2019 році було зроблено перерахунок кошторисної частини.

Документація не відповідала діючим будівельним нормам., тому було прийнято рішення про коригування ПКД.

Станом на 26 травня 2020 року виконано коригування ПКД, здійснюється підготовка тендерної документації для проведення процедури закупівлі.

Генеральний проектувальник - ТОВ «Буделітпроект»

Висновок (експертний звіт) - ДП ,,Спеціалізована державна експертна організація – центральна служба української державної будівельної експертизи” філія ДП  ,,УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА” у Вінницькій обл..  №02-0029-20 від 11.03.2020 року (кошторисної частини)

 Загальна кошторисна вартість - 13818,219 тис. грн.

 

 

17.06.2020р. проведено аукціон та розкрито тендерні пропозиції . Очікувана вартість закупівлі 11913,130 тис. грн .  Здійснюється розгляд пропозицій найбільш економічно вигідна ПП "Будівельник-А" з пропозицією 8 949, 989 тис грн..

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення у наявності.

Проектно-кошторисна документація на інклюзивність відсутня, проте вимоги враховані в архітектурно-будівельних та технологічних рішеннях.

Територія об'єкту потребує благоустрою. Благоустрі території не включений у основну ПКД і замовити його на  даний час немає можливості по відсутності фінансування.

Результативність реалізації проекту полягає в забезпеченні всіх потребуючих дітей міста місцями в ДНЗ; збільшенні енергоефективності будівлі дитячого закладу;  покращенні теплової характеристики  приміщення садка  та скорочення   втрат  тепла; створенні належних умов навчання та виховання  дітей,  працівників Гайсинського ДНЗ №3 «Теремок», батьків та громади міста;  дотриманні санітарних норм у приміщенні; зменшенні захворюваності вихованців; заощадженні  бюджетних коштів за оплату  теплової енергії; покращенні естетичного вигляду будівлі  дошкільного закладу. Кількість населення міста складає 25,6 тис. чол., проект матиме вплив на 5,12 тис. чол.