Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

щодо проекту «Капітальний ремонт фасадів та покрівлі даху дошкільного навчального закладу ясла-садок «Сонечко» (корпус №1 та корпус№2) за адресою: вул. Гоголя, 3, в смт Теплик Вінницької області»

 

Реалізація даного проекту є економічно та соціально обґрунтованим, оскільки дозволить виконати вимоги Конституції України та законів України «Про дошкільну освіту» та «Про освіту», зокрема забезпечити доступність і безоплатність дошкільної освіти в дошкільних навчальних закладах у межах державних вимог до змісту, рівня й обсягу дошкільної освіти (Базового компонента дошкільної освіти), а також збереження та зміцнення здоров’я, психологічний і фізичний розвиток дітей. Крім того, запровадження сучасних та ефективних методів управління ресурсами дасть надію на реалізацію послідовних змін, орієнтованих на розвиток територіальної громади та змогу значно заощадити бюджетні кошти і використати їх на інші, не менш важливі, потреби громади.

Замовник

Теплицька сільська рада

Генеральний проектувальник

Фізична особа підприємець Андрейцев Віталій Васильович

Початок будівництва

2020

Висновок (експертний звіт)

ТОВ "ВІНСТРАТЕГІЯ БУДТЕХЕКСПЕРТИЗА"

від 03.12.2018 року №658-18-К

Потужність 

Генеральний проектувальник

200 місць

ТОВ «ЖК-Гарант»

 Загальна кошторисна вартість              5406,668 тис. грн.

 

 

Підписано договір на виконання будівельно-монтажних робіт, подано документи для отримання дозволу на виконання будівельно-монтажних робіт.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення у розробці. Розробка проектно-кошторисної документація капітальний ремонт благоустрою території завершена, проходить експертизу.

Результативність реалізації проєкту полягає в поліпшенні умов перебування дітей в ДНЗ (покращення температурного режиму за рахунок утеплення), економії коштів місцевого бюджету за рахунок енергоефективного збереження, покращенні благоустрою території, забезпеченні комфортного функціонування ДНЗ відповідно до санітарно-гігієнічних норм та запитам громади, створенні сучасних умов праці, підвищенні безпеки людського життя, зниженні соціальної напруги, покращенні морально-психологічного клімату територіальної громади, економному та ефективному використанні бюджетних коштів, активізації суспільної активності територіальної громади. Кількість населення громади 11,0 тис. чол.