Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Щодо реконструкції будівлі з використанням енергозберігаючих технологій із утепленням фасаду та горищного перекриття ДНЗ №1 по вул. Декабристів, 13 в м. Хмільник, Вінницької області

Проведення реконструкції будівлі з використанням енергозберігаючих технологій із утепленням фасаду та горищного перекриття дитячого навчального закладу №1 по вул. Декабристів, 13 в м. Хмільник, Вінницької області». Це дозволить зберегти будівлю від руйнування, суттєво заощадити енергоресурси,  забезпечить належні санітарно-гігієнічні, комфортні та безпечні умови перебування дітей в ДНЗ. Реконструкція буде здійснюватися із використанням сучасних енергоефективних технологій, обладнання, високоякісних будівельних матеріалів та з забезпеченням комплексного підходу, що у результаті дозволить отримати максимальний ефект.

Замовник

Управління освіти Хмільницької міської ради

Генеральний проектувальник

Хмільницький міжгосподарський відділ капітального будівництва

Висновок (експертний звіт)

ТОВ «Вінстратегія-будтехекспертиза» від 14.02.2020 р. №64-20-К

Потужність

320 місць

Загальна кошторисна вартість

9809,347 тис. грн.

Генеральний підрядник

ТОВ «Сучасні будівельні технології-12»

  

 

Дата введення в експлуатацію може коливатися від 3 до 6 тижнів після завершення будівельних робіт.

Роботи по даному об’єкту не розпочинались, підписано договір із підрядною організацією, оголошено закупівлю на здійснення технічного нагляду.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення виготовлена та передана на експертизу ТОВ ,,Вінстратегія-будтехекспертиза”. До 26.06.20р. очікується отримати експертний звіт.

Що до інклюзії по даному об’єкту пандус у наявності, відповідність туалетів вимогам інклюзії враховані у ПКД іншого проекту, усунення порогів та інші зміни будуть проведені поточним ремонтом.

Територія об’єкту частково потребує благоустрою. Благоустрій території не включений у основну ПКД і замовити його окремим проектом по відсутності фінансування немає можливості.

Результативність проекту полягає в збільшенні температурного режиму на рівні 20-21 Со,  збільшеннф відвідуваності дітей 350-400 осіб,  економії  енергоресурсів  на 30% умовного палива. Проект матиме вплив на 2,5 тис. чол. населення