Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Щодо реконструкції Чернівецької ЗОШ  І-ІІІ ступенів №2 по вул. Мічуріна, 39  в смт. Чернівці Чернівецького району  Вінницької області ”

Реалізація  проекту забезпечить якісне  функціонування та розвиток  Комунального закладу «Чернівецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» як опорного навчального закладу,  адже  рівень освітніх послуг, результативність виховного процесу та престижність закладу збільшує кількість учнів, покращує якість надання освітніх послуг, вплив на формування якісних процесів трансформаційних перетворень в освітній галузі на території Чернівецького району. Даний проект є інноваційним (технічним, організаційним та іміджевим) для району, сприяє позитивному сприйняттю розпочатих реформ в державі та перетворення громади в спроможну територіальну громаду.

Замовник

Відділ освіти Чернівецької райдержадміністрації

Генеральний проектувальник

ФОП Майоров О.І .

Генеральний підрядник

ТОВ “МЕТР-М”

Початок будівництва

2019

Висновок (експертний звіт)

ТОВ «Вінстратегія - Будтехекспертиза»

Потужність 

400 учнівських місць

Загальна кошторисна вартість

6597,809 тис. грн.

 

 

Дата введення в експлуатацію може коливатися від 3 до 6 тижнів після завершення будівельних робіт.

Благоустрій території не включений у основну проектно-кошторисну документацію і замовити його окремим проектом по відсутності фінансування немає можливості.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення виготовлена.

Проектно-кошторисна документація на інклюзивність відсутня, проте вимоги враховані в архітектурно-будівельних та технологічних рішеннях.

Результативність проекту полягає в належному функціонуванні навчального закладу як опорної школи, збереженні будівель від зовнішнього природного руйнування, підвищенні ефективності освітнього процесу, забезпеченні комфортного мікроклімату та температурного режиму у приміщеннях, облаштуванні коридорів навчального закладу в арт-простір. Кількість населення, на яке проєкт матиме вплив складає 2,8 тис. чол.