Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

щодо Капітального  ремонту  будівлі  опорного  навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 імені Івана Богуна м. Ямпіль» з  будівництвом  спортивного  майданчика  по вул. Свободи 154/2  в м. Ямпіль  Ямпільського  району Вінницької області)

           Школа розміщена на  відкритому майданчику, північна сторона найбільш незахищена і найменший вітер, дощі підвищують вологість стін, внаслідок чого приміщення, що розташоване з даної сторони залишаюється  найбільш холодними. Утеплення стін, ремонт системи опалення, облаштування відмощення дозволить зменшити витрату тепла та зменшити витрати на опалення, підвищити температуру в приміщенні.  Ямпільська громада має соціально-активну групу молодих людей, які мають  бажання займатися спортом та на своєму прикладі залучати дітей та молодь до здорового способу життя. Саме будівництво спортивного майданчика із штучним покриттям  у м. Ямпіль стане першим кроком для реалізації їхніх  планів.

Замовник

Відділ  освіти  Ямпільської  районної  державної  адміністрації

Генеральний проектувальник

ФОП «Майоров О.І.»

Генеральний підрядник

ТОВ "Новобуд"

Висновок (експертний звіт)

ТОВ  «Вінстратегія - Будтехекспертиза» від 17.04.2019 р.

Потужність 

1160  учнівських місць

Загальна кошторисна вартість

10 547,294  тис. грн.

Договірна ціна

6 576,998  тис. грн

 

 

Дата введення в експлуатацію може коливатися від 3 до 6 тижнів після завершення будівельних робіт.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення – наявна, розділи система пожежної сигналізації та система пожежного спостерігання, вартість– 453,617 тис. грн., розділ система оповіщення про пожежу, вартість– 439,013 тис. грн..

Благоустрій території не включений у основну проектно-кошторисну документацію і замовити його окремим проектом по відсутності фінансування немає можливості.

У результаті впровадження проєкту громада отримає сучасний навчальний   заклад , що дасть змогу надавати   якісні освітні послуги, в т.ч. проводити заняття у гуртках та спортивних секціях, додаткові заняття, факультативи. Позитивно вплине на здоров’я дітей та працівників закладу. Кількість населення, на яке проєкт матиме вплив складає близько 11,0 тис. чол.