Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Щодо капітального ремонту (заміна покриття покрівлі, утеплення фасаду, водовідведення та благоустрій території) в  Іллінецькому НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія №2» Іллінецької міської ради за адресою: вул. І. Франка,2,  м. Іллінці  Іллінецького району Вінницької області

Забезпечення енергоефективності Іллінецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №2» та створення належних умов для розвитку нового освітнього простору відповідно до вимог програми Нової української школи. Даний проект є інноваційним  для місцевої територіальної громади, сприяє позитивному сприйняттю розпочатих реформ в державі та перетворення громади в спроможну територіальну громаду.

 

Замовник

Управління  освіти Іллінецької міської ради  Вінницької області

Генеральний проектувальник

ПП «Проектно-кошторисна група» (директор Щербата Л.Є.)

Генеральний підрядник

ТОВ «Поділляекострім»

Висновок (експертний звіт)

ТОВ «Вінстратегія-Будтехекспертиза» від 07.02. 2019 р. № 55-19-

Потужність 

780 учнівських місць

Загальна кошторисна вартість  

6 859, 856 тис. грн.

 

 

Дата введення в експлуатацію може коливатися від 3 до 6 тижнів після завершення будівельних робіт.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення виготовлена. Експертний звіт № 364-20-ЕК від 15.06.2020р. Загальна кошторисна вартість будівництва складає 2573,196 тис. грн.

Роботи що до інклюзії проекту будуть проведені поточним ремонтом.

За кошти міського бюджету проведено капітальний ремонт та благоустрій території: укладено кольорову тротуарну плитку, розбито газони та клумби. Загальна кошторисна вартість проєкту складає 1495,932 тис. грн.

Результативність проекту полягає в належному функціонуванні навчального закладу як опорної школи, збереженні будівель від зовнішнього природного руйнування, доступності та комфортності сучасних умов навчання, розвитку та спілкування учасників навчально-виховного процесу, підвищенні ефективності навчально-виховного процесу, забезпеченні комфортного мікроклімату та температурного режиму у приміщеннях, облаштуванні коридорів навчального закладу в арт-простір, що розвиває творче мислення та навчальний потенціал учнів, зростанні ефективності позакласної роботи. Кількість населення громади складає 20,0 тис. грн., проект матиме вплив орієнтовно на 5,0 тис. чол.