Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

щодо нового будівництва стадіону на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу за адресою: вул. Нагірна,13 в м. Вінниця

З метою створення сучасної спортивної бази для студентів Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу, спортивно-гуманітарного ліцею-інтернату, забезпечення фахових та повноцінних тренувань, які б допомагали досягати високих спортивних результатів, необхідне будівництво стадіону на частині земельної ділянки, де розміщується старе футбольне поле коледжу з біговими доріжками, яке не відповідає заявленим вимогам.

 

Замовник

Департамент будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації

Генеральний проектувальник

КДПВІ «Вінницяагропроект».

Генеральний підрядник

ТОВ “Олеріт»

Висновок (експертний звіт) після коригування

ВОКУ «Служба  технічного нагляду за об’єктами жилого-комунального господарства» №04-07-0317 від 15.04.2020 року.

Потужність

Футбольне поле на 368 трибуно/місць, будівля з побутовими приміщеннями -374,38 м2

Загальна кошторисна вартість

31933,28 тис. грн.

 

 

Дата введення в експлуатацію може коливатися від 3 до 6 тижнів після завершення будівельних робіт.

Роботи по даному об’єкту призупинено, виконано коригування ПКД, підготовлено документи для оголошення процедури закупівлі.

Проектно-кошторисна документація на пожежну безпеку та оповіщення та на інклюзивність у наявності.

Результатом реалізації проекту є: створення сучасної спортивної бази для гри у футбол та окремих видів легкої атлетики; створення сприятливих умов для розвитку людського і соціального капіталу, орієнтованого на задоволення потреб особистості, суспільства і держави; забезпечення повних умов для підготовки молодих спортсменів, а також відпрацювання студентами коледжу багатьох легкоатлетичних видів спорту (біг на 100 м, 1000 м, стрибки у висоту, довжину тощо); можливість  проведення  обласних та міжобласних спортивних змагань , турнірів. Кількість населення, на яке проект має вплив - близько 15,0 тис. спортсменів (студентів та молоді області, спортивні команди з інших областей).