Легковий автомобіль FORD Tourneo Custom F320L2H1 170 Titanium 6AT або еквівалент (код ДК 021:2015:34110000-1 Легкові автомобілі)

Підстава для публікації обгрунтування: постанова КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Мета закупівлі: придбання легкового автомобіля FORD Tourneo Custom F320L2H1 170 Titanium 6AT або еквівалент. Закупівля здійснюється для перевезення спортсменів ВОКДЮСШ для участі в спортивних заходах та змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня. У зв’язку з великою кількістю відділень та великою кількістю спортивних заходів в календарному плані установи, виникає необхідністю у придбані додаткового комфортабельного автомобіля з високими технічними характеристиками для економії видатків на відрядження та комфортного перевезення, зменшення втомленості спортсменів  під час дороги до місця змагань, що впливає на високі якісні результативні показники на спортивних заходах.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника:

Комунальний заклад «Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа»

Місце знаходження: 21019, місто Вінниця, вулиця Якова Шепеля 23

Код ЄДРПОУ:42130799

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разіподілу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015:34110000-1 Легкові автомобілі (Легковий автомобіля FORD Tourneo Custom F320L2H1 170 Titanium 6AT  або еквівалент)

Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-11-02-007525-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
2 110 000 грн з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням проведення моніторингу цін, шляхом аналізу  загальнодоступної інформації про товар, в електронних каталогах різних постачальників автомобілів в мережі Інтернет, проаналізовано вартість автомобілів на відкритих торговельних майданчиках (наприклад AutoRIA та інших) в мережі Інтернет, було надіслано запити з технічними вимогами до автосалонів для отримання комерційних пропозицій від постачальників, здійснено пошук та аналіз інформації з придбаних аналогічних товарів в електронній системі закупівель «Prozorro», що наведено у примірній методиці визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Отже, відповідно до розрахунку, представлених трьох комерційних пропозицій та фінансових можливостей КЗ «ВОКДЮСШ» для придбання легкового автомобіля FORD Tourneo Custom F320L2H1 170 Titanium 6AT або еквівалент визначено очікувану вартість – 2 110 000 грн.

Розмір бюджетного призначення: 2 110 000 грн.

Розмір бюджетного призначення визначений за результатами аналізу вартості товару та відповідно до запланованих коштів на закупівлю товару.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

З метою перевезення спортсменів на всеукраїнські та міжнародні змагання різних рангів, навчально-тренувальні збори, надійшло звернення від тренерів-викладачів про необхідність придбати восьмимісний автомобіль.

У зв’язку з великою кількістю відділень та великою кількістю спортивних заходів в календарному плані установи, виникає необхідністю у придбані додаткового комфортабельного автомобіля з високими технічними характеристиками для економії видатків на відрядження та комфортне перевезення вихованців закладу. Автомобіль в умовах воєнного стану забезпечує безпеку перевезення вихованців закладу, дозволяє бути мобільними та незалежними від форс-мажорів міського та міжрегіонального громадського транспорту. Також автомобіль полегшує перевезення інвентарю, речей вихованців, що необхідні на спортивних заходах.

Якісні та технічні характеристики товару визначені з урахуванням запиту тренерів-викладачів установи та реальних потреб цього товару для перевезення спортсменів та їх участі у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог законодавства, а також зазначені у додатку 2 Тендерної документації