24 листопада 2021 року відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту області на 2021 рік, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 38, проведено штабне тренування органів управління обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на тему: “Дії органів управління обласної підсистеми  єдиної державної системи  цивільного захисту та її районних та міських ланок при переведенні з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період”.

 

 

До штабного тренування залучались: керівники спеціалізованих служб цивільного захисту області, керівники органів управління цивільного захисту районних державних адміністрацій та територіальних громад (на місцях).

Під час штабного тренування відпрацьовані заходи:

  1. Проведено оповіщення та здійснено збір керівників спеціалізованих служб цивільного захисту області, керівників органів управління цивільного захисту обласної, районних державних адміністрацій, територіальних громад та структурних підрозділів на місцях.
  2. Відпрацьовано дії чергових служб щодо прийому та передачі (підтвердження надходження сигналів оперативному черговому пункту управління) та доведено до керівного складу сигнали на переведення територіальної підсистеми обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у відповідну ступінь готовності.
  3. Департаментом цивільного захисту облдержадміністрації та структурними підрозділами з питань цивільного захисту районних державних адміністрацій та територіальних громад відпрацьовані заходи щодо здійснення прийому-передачі, узагальнення та аналізу інформації (донесень) оперативному черговому Департаменту.

Заходи щодо організації і проведення штабного тренування з органами управління цивільного захисту єдиної державної системи цивільного захисту  щодо переведення обласної підсистеми  єдиної державної системи  цивільного захисту з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період виконано у повному обсязі.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38