16 червня 2022 року Державною службою України з надзвичайних ситуацій на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 10.06.2022 р. № 14529/0/1-22 щодо підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року проведено нараду у вигляді відеоконференції.

Заступником директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації – начальником управління оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, експлуатації фондів та бухгалтерського обліку Валерієм Індиком та заступником начальника управління - начальником відділу планування, оповіщення та забезпечення діяльності мережі пунктів управління Департаменту Зоєю Циркун прийнято участь в нараді.

В ході наради було розглянуто заходи та терміни їх виконання щодо підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року стосовно створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, студентів і працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації.

Фахівцями Державної служби України з надзвичайних ситуацій  доведено Рекомендації щодо організації укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студенів) закладів освіти.

 

 

 

Заступник директора Департаменту з питань

оборонної роботи, цивільного захисту та

взаємодії з правоохоронними органами

обласної військової адміністрації –

начальник управління оборонної роботи,

взаємодії з правоохоронними органами,

експлуатації фондів та бухгалтерського обліку                   

Валерії ІНДИК

 

 

 

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38