Учора 1 лютого Директор Департаменту Богдан Зубчик взяв участь у заходах з передачі Начальником обласної військової адміністрації Сергієм БОРЗОВИМ рятувальникам області спеціальної техніки та засобів, які вкрай необхідні для виконання завдань, покладених на працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема співробітники ДСНС отримали пожежний автомобіль виробництва Німеччини. Це перший автомобіль, який надійшов на Вінниччину у 2023 році  в якості гуманітарної допомоги. Окрім цього, проведено укомплектовання автоцистерна на базі Iveco Magirus ємністю 1300 л води та 50 л піноутворювача.

Ще один пожежний автомобіль на базі Dennis із Великої Британії буде передано надзвичайникам Чечельника.

Під час передачі автомобіля рятівникам Начальник обласної військової адмігністрації Сергій БОРЗОВ зауважив, що лише торік автопарк вінницьких рятувальників оновлено на 20%. Тільки водолазного обладнання було придбано на 6 млн. грн».

Під час зустрічі з надзвичайниками очільник області, директор Департаменту та інші учасники заходів оглянули спеціальну техніку і засоби, які придбала держава та передали партнери України.

 

Серед устаткування найсучасніші засоби захисту для наших саперів, яких тепер не 11, а 55 – була група, а тепер частина.

«Вінницькі піротехніки працюють по всій Україні, наразі - у Херсоні. Також завдяки міжнародним донорам отримано 9 електрогенераторів від волонтерської пожежної організації «Amicale Pompjeeen Ettelbreck», – зауважив Сергій Борзов.

Начальник обласної військової адміністрації Сергій БОРЗОВ подякував пожежній частині (Feuerwehr) міста Вупперталь, гуманітарній організації Mensch zu Mensch e.V., Петрові Кляйну, компанії Thomas Sluis Int. Speditions GmbH & Co. KG за технічне забезпечення транспортного засобу, а також Вадиму Кісільову за доставку пожежного автомобіля.

Департамент оборонної роботи забезпечив офіційну процедуру передачі автомобілів рятувальникам Вінниччини. Директор Департаменту Богдан Зубчик подякував Вадиму Кісільову за його активну життєву позицію та діяльність задля зміцнення України.

      Спікер

     Заступник начальника управління – начальник відділу Юрій МЕЛЬНИК  

    

      Тональність

     Позитивна

  

Директор Департаменту                                             Богдан ЗУБЧИК

 

 

 

 

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38