25 червня 2024 року розпочалося публічне громадське обговорення проєкту наказу  директора Департаменту з питань цивільного  захисту, ресурсного забезпечення сил оборони та безпеки обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку стажування  громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в Департаменті з питань цивільного захисту, ресурсного забезпечення сил оборони і безпеки Вінницької обласної державної  адміністрації»

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту наказу становить 15 робочих днів.

 Місце проведення: Департамент з питань цивільного захисту, ресурсного забезпечення сил оборони і безпеки Вінницької обласної державної  адміністрації.

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу надсилаються до Департаменту з питань цивільного захисту, ресурсного забезпечення сил оборони і безпеки Вінницької обласної державної  адміністрації за адресою:21050, м. Вінниця, вул. Монастирська, 26, кабінет 204 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Контактна особа: Титаренко Тетяна Іванівна  – завідувач сектору роботи з персоналом та правового забезпечення (тел. 67-11-38).

Додатки: