ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 07 квітня 2017 року     № 249

 

 

Про проведення консультацій з громадськістю структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями та сприяння проведення громадської експертизи діяльності облдержадміністрації

 Відповідно до Указу Президента України від 26 лютого 2016 року № 68/2016 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», від 05 листопада 2008 року № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади», з метою налагодження ефективного діалогу та партнерських відносин органів державної влади з інститутами громадянського суспільства та забезпечення координації діяльності структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій під час планування, організації та проведення консультацій з громадськістю, сприяння проведенню громадської експертизи їх діяльності:

 1. Затвердити план заходів з проведення консультацій з громадськістю структурними підрозділами облдержадміністрації, райдержадміністраціями та сприяння проведення громадської експертизи діяльності облдержадміністрації (далі – План заходів), що додається.

 2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити координацію діяльності структурних підрозділів облдержадміністрації під час планування, організації та проведення консультацій з громадськістю, сприяння проведенню громадської експертизи їх діяльності, взаємодії з громадською радою при облдержадміністрації.

 3. Райдерадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Плану заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю облдержадміністрації до 20 грудня щорічно для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації до 05 січня щорічно.

 4. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови облдержадміністрації від 25 грудня 2013 року № 554 «Про організацію діяльності структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій під час планування та проведення консультацій з громадськістю, проведення громадської експертизи їх діяльності».

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                                                                    

А. ГИЖКО

Doro 249