ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Вінницької обласної державної адміністрації

про проведення регіональною газовою компанією «Вінницягаз» засідання «круглого столу» на тему: «Щодо газопостачання населенню»

 

У четвер, 22 листопада 2018 року, відбудеться засідання «круглого столу» на тему: «Щодо газопостачання населенню».

Обговорення відбуватиметься за участю представників регіональної газової компанії «Вінницягаз» та членів Громадської ради при облдержадміністрації.

 

Мета: обговорення актуальних питань газопостачання населенню Вінницької області.

 

Регламент заходу:

Початок о 14:00 год.

 

Запрошуємо взяти участь у заході представників Громадської ради при облдержадміністрації, Громадської ради при обласній Раді, організацій громадянського суспільства, засобів масової інформації, експертів.

 

Місце проведення: м. Вінниця, вул. Театральна, 14, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації, 4 поверх, прес-центр.

 

Відповідальний структурний підрозділ: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Контактна особа: Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел.: (0432) 56-19-51.