ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повна назва документа державного планування: ОБЛАСНА ПРОГРАМА розвитку лісового і мисливського господарства в лісах, які надані в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству „Віноблагроліс”,  підвищення лісистості  і  озеленення населених пунктів області  та використання об’єктів тваринного світу у  культурно-освітніх та виховних цілях на 2024 - 2028 роки

 

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:  Вінницька обласна військова адміністрація. Поштова адреса: 21050,               м. Вінниця, вул. Соборна, 70. E-Mail адреса : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочинається  з дня їх оприлюднення на веб-сайті Вінницької обласної військової адміністрації (https://vin.gov.ua/), веб-сторінці Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки (https://eco.gov.ua/registers/yedynyi-reiestr-stratehichnoi-ekolohichnoi-otsinky) з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості і триватиме 10 днів.

б) Зауваження і пропозиції подаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника надаються протягом 10 днів з дня оприлюднення.

 в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації. Поштова адреса: вул. Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, 21036. Контактні телефони: :  (0432) 66-14-06, E-Mail адреса : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа:Павлишен Віталій Сергійович

 

Завантажити: Заява.pdf (Розмір 123 КВ)