1. Повна назва документа державного планування: обласна Програма розвитку лісового і мисливського господарства в лісах, які надані в постійне користування Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому лісогосподарському підприємству «Віноблагроліс»,  підвищення лісистості  і  озеленення населених пунктів області  та використання об’єктів тваринного світу у  культурно-освітніх та виховних цілях на 2024 - 2028 роки.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: з 20 грудня 2023 року та триває 30 календарних днів;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості  надаються: у письмовому вигляді - особисто або через уповноваженого представника  із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника; у електронному вигляді;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  не плануються;

горган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:  

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації за адресою: вул. Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, 21036. Контактні телефони: (0432) 66-14-06, E-Mail адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Відповідальна особа за організацію розгляду: Павлишен ВіталійСергійович

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації за адресою:                вул. Хмельницьке шосе, 7, м. Вінниця, 21036. Контактні телефони: (0432) 66-14-06, E-Mail адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Відповідальна особа за організацію розгляду: Павлишен Віталій Сергійович. Пропозиції та зауваження  приймаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення повідомлення про оприлюднення документа державного планування. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб – сайти: Міністерства екології та природних ресурсів України (menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації (www.vin.gov.ua) та Головне управління статистики у Вінницькій  області  (www.vn.ukrstat.gov.ua/).

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: - транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводились.

 

Завантажити: Звіт.pdf (Розмір 6 МВ)

Завантажити: Програма 2024_2028.doc (Розмір 392КВ)