Наглядова рада Установи «Агенція  регіонального розвитку Вінницької області» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Установи  «Агенція регіонального розвитку Вінницької області» (далі – Агенція).

  1. Вимоги до учасників конкурсу: громадянство України; повна вища освіта фінансово-економічного, юридичного або адміністративно-управлінського спрямування за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи на керівних посадах  не менше 3 років; знання чинного законодавства України, що стосується сфери діяльності Агенції; вільне володіння державною мовою, основами діловодства; наявність досвіду роботи з управління в проєктах технічної допомоги та у сфері менеджменту в інших проектах не менше 3 років; наявність досвіду з реалізації грантових проектів за рахунок державного та місцевого бюджетів й міжнародної технічної допомоги;  наявність досвіду організації  та проведення семінарів,  конференцій, форумів, інших заходів; володіння комп’ютером у режимі користувача.
  1. Перелік документів, які необхідні для участі у конкурсі: особа, яка претендує на участь у Конкурсі, подає у визначений в цьому оголошенні строк такі документи: 
  • заяву про участь у конкурсі;
  • автобіографію або резюме (має містити дійсну електронну адресу та номер телефону, за якими можна зв’язатися із особою);
  • мотиваційний лист з обґрунтуванням своєї зацікавленості у роботі в Агенції;
  • копії документів про освіту;
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • довідку про наявність або відсутність судимостей;
  • витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;
  • підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік у вигляді посилання на відповідну декларацію, розміщену в Єдиному державному реєстрі декларацій або копію цієї декларації;
  • копії паспорта та ідентифікаційного коду;
  • письмову згоду на обробку персональних даних;
  • копію трудової книжки;
  • пропозиції особи, яка претендує на участь у Конкурсі, щодо подальшої фінансово-господарської діяльності Агенції, викладені у довільній формі (бізнес-план, програма діяльності, стратегія розвитку Агенції тощо).

Особа може подавати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

  1. Дата початку та закінчення прийому документів:

з 30 травня 2024 року по 18 червня 2024 року включно до 17.00 год. за адресою: каб. 313, вул. Соборна 70,  м. Вінниця.

  1. Строки проведення конкурсу: конкурс проводиться не пізніше ніж через 10 календарних днів після закінчення терміну прийому документів на конкурс.
  1. Прізвище, ім'я, по батькові, посада, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про конкурс: Роштабіга Павло Валерійович – заступник начальника управління з питань персоналу виконавчого апарату Вінницької обласної Ради, тел. (0432) 61-37-98, каб.313, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

__________