16 квітня 2018 року у відділенні НСПП у Вінницькій області (далі – Відділення) проведено узгоджувальну зустріч із уповноваженим представником найманих працівників у колективному трудовому спорі (конфлікті) між найманими працівниками їдальні Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону м. Вінниця та командуванням Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону м. Вінниця (реєстраційний номер 137-17/02-В), під час якої обговорено хід виконання вимоги найманих працівників.

Уповноважений представник найманих працівників Любчик В.В. повідомила, що вимогу найманих працівників «Встановити для працівників їдальні наступний графік роботи – два робочих дні по 12 годин та два наступних дні відпочинку» вирішено. Так, на виконання рішення примирної комісії та за рекомендаціями Відділення було внесено зміни до колективного договору та затверджено новий графік роботи працівників їдальні, який вступив у дію з 01 квітня 2018 року.

Любчик В.В. відзначила, що вимога виконана за активного сприяння працівників Відділення, подякувала працівникам Відділення та незалежному посереднику за допомогу у налагодженні діалогу між сторонами КТС (к), у підготовці змін до колективного договору, графіка роботи, що дало змогу стабілізувати стан соціально-трудових відносин та оперативно вирішити колективний трудовий спір (конфлікт).

Враховуючи надану інформацію та результати моніторингу стану виконання вимоги, яку здійснювало Відділення відповідно до рішення примирної комісії, представнику найманих працівників було надано рекомендації щодо подання документів для зняття з рєестрації колективного трудового спору (конфлікту).