20 липня 2018 року відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП у Вінницькій області (далі –Відділення) Б. Мусієнка та заступника голови Стрижавської селищної ради Вінницького району.

Під час зустрічі було обговорено стан соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах, організаціях, розташованих на території Стрижавської селищної ради, зокрема, ситуацію на комунальному підприємстві "Турбота", на якому у 2016 році було зареєстровано колективний трудовий спір (конфлікт) (далі – КТС(К)).

Начальник Відділення надав рекомендації щодо поліпшення стану соціально-трудових відносин на даному підприємстві та недопущення їх подальшого ускладнення.

Б. Мусієнко, також поінформував про функції та завдання НСПП, роботу Відділення щодо запобігання та вирішення КТС(К), консультативно-правову допомогу щодо дотримання законодавства про працю, зокрема, Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)". Також, було надано методичні матеріали (інформаційний плакат, листівки), розроблені Відділенням, для розміщення на стенді селищної ради.

За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про взаємне інформування про стан соціально-трудових відносин та співпрацю щодо захисту соціально-трудових прав та інтересів найманих працівників, забезпечення стабільності стану соціально-трудових відносин на підприємствах, що розташовані на території Стрижавської селищної ради.