Відповідно до плану роботи НСПП на 2018 рік щодо забезпечення інформаційної політики та з метою активізації роботи по інформуванню громадськості через засоби масової інформації про діяльність НСПП відповідно до функцій та завдань, покладених на відділення НСПП у Вінницькій області (далі - Відділення), 20 серпня 2018 року відбулася робоча зустріч начальника Відділення Б.Мусієнка з представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Вінницькій області (далі - Національна рада) В.Мазуриком.

В ході зустрічі Б. Мусієнко розповів про функції та завдання Відділення, пріоритетні напрямки його діяльності, а також підсумував результати роботи Відділення, зважаючи на майбутнє відзначення 20-ї річниці з дня заснування Національної служби посередництва і примирення. Також начальник Відділення поінформував про роботу з підвищення рівня правової освіти сторін соціально- трудових відносин, зокрема, про основні форми та методи такої роботи та необхідність висвітлення її результатів у засобах масової інформації. Крім того, ознайомив співрозмовника з основними положеннями Закону України «Про соціальний діалог в Україні» та функцією Відділення щодо проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності.

В свою чергу, В.Мазурик окреслив основні функції та завдання Національної ради. Сторони обговорили формат можливої співпраці в медійній площині Вінниччини. Зокрема, було обговорено можливість напрацювання спільних заходів щодо висвітлення в ЗМІ області відзначення 20-ї річниці з дня заснування Національної служби посередництва і примирення, зокрема, проведення спільних прес-конференцій та «круглих столів», розміщення інформації про діяльність Відділення.

На завершення зустрічі Б.Мусієнко зазначив, що робота по підвищенню рівня правової освіти населення, зокрема, сторін соціального діалогу, є важливою для формування правової культури роботодавців та найманих працівників, для зниження рівня конфліктності у сфері трудових відносин. Відтак, сторонами було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.