У рамках підвищення рівня правової культури учасників соціально-трудових відносин 16 жовтня 2018 року начальник відділення НСПП у Вінницькій області (далі – Відділення) Б. Мусієнко провів робочу зустріч з керівником громадської організації «Подільський центр медіації і права» (далі – ГО «Подільський центр медіації і права») М. Мотилюк. У ході зустрічі було обговорено ряд організаційних питань стосовно проведення спільних заходів відповідно до Меморандуму про співпрацю.

Зокрема, було обговорено спільне проведення семінару для студентів, викладачів юридичних дисциплін, представників профспілкових організацій на базі Школи Медіації і Права, що діє у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва.

Одним з питань, розглянутих у ході зустрічі, було питання організації І Всеукраїнських змагань з трудового арбітражу з трудового права, що відбудуться 10 листопада 2018 року у м. Вінниця на базі Донецького національного університету ім. В.Стуса, у якому братимуть участь фахівці ГО «Подільський центр медіації і права» як партнери заходу. М.Мотилюк було надано для ознайомлення кейс, затверджений регламент змагань та методичні рекомендації сторонам соціально-трудових відносин, розроблені фахівцями Відділення, що використовуватимуться під час загань як методичний посібник.

Крім того, було обговорено участь представника ГО «Подільський центр медіації і права» у нараді-семінарі з трудовими арбітрами та посередниками НСПП відповідно до плану Відділення з підвищення рівня правової культури на 2018 рік.

По завершенню зустрічі досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.