05 січня начальником відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б.Мусієнком проведено дистанційну робочу зустріч з головою обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Г. Собко. 

В ході зустрічі обговорено стан соціально-трудових відносин у трудових колективах закладів та установ соціальної сфери області, що є членами профспілки, та можливі причини його ускладнення у 2021 році  з урахуванням реформи децентралізації та адміністративно-територіального устрою. Сторони обговорили актуальні питання подальшої співпраці з метою упередження порушення законодавства про працю. Б.Мусієнко надав детальні роз’яснення щодо застосування положень Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" та підкреслив важливість налагодження конструктивного діалогу між сторонами СТВ в разі виникнення розбіжностей.

За результатами зустрічі досягнуто домовленості щодо оперативного інформування  та вжиття відповідних заходів в разі ускладнення стану СТВ у трудових колективах закладів та установ соціальної сфери області.