05, 06 січня начальником відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б.Мусієнком проведено дистанційні узгоджувальні зустрічі з керівником КП «Городківка-комунсервіс» В.Банніковою в рамках  сприяння вирішенню колективного трудового спору (конфлікту) між найманими працівниками КП «Городківка-комунсервіс» та адміністрацією.

У ході зустрічі було обговорено виконання вимоги найманих працівників «Своєчасно виплачувати заробітну плату найманим працівникам КП «Городківка-комунсервіс» у 2020 році». В.Баннікова повідомила, що стан соціально-трудових відносин на підприємстві стабільний, заробітну плату найманим працівникам за 2020 рік виплачено вчасно та у повному обсязі. Керівник підприємства подякувала фахівцям НСПП за плідну співпрацю. Начальник Відділення, у свою чергу, надав необхідні рекомендації та роз’яснення положень законодавства про порядок зняття з реєстрації КТС(к).

В результаті узгоджувальної зустрічі сторонами прийнято рішення про зняття з реєстрації вимоги та КТС (к) на КП «Городківка-комунсервіс» у зв'язку з вирішенням. Однак, у 1 півріччі 2021 року перспективи підприємства досить невтішні, оскільки тарифи на послуги підприємства досі не досягли економічно обґрунтованого рівня. Відсутність конструктивного рішення цього проблемного питання (затвердження нових тарифів або надання компенсаційних виплат) ймовірно спричинить порушення законодавства в сфері оплати праці. В зв’язку з цим задля упередження ускладнення стану соціально-трудових відносин сторони домовилися про оперативне інформування  та вжиття відповідних заходів.