14 січня відбулась дистанційна робоча зустріч  начальника відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б. Мусієнка та головного державного інспектора Управління Держпраці у Вінницькій області Л.Пасічної.

Б.Мусієнко поінформував про роботу Відділення щодо сприяння вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) на КП «Городківка-комунсервіс» у 2020 році та проаналізував стан соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах, організаціях області, де можливе виникнення колективних трудових спорів (конфліктів) у зв’язку із наявною заборгованістю із виплати заробітної плати.  Л.Пасічна, у свою чергу, ознайомила із заходами, які здійснюватиме Управління Держпраці задля усунення порушень законодавства щодо виплати заробітної плати у 2021 році.

 Учасники обговорили формат співпраці у поточному році, зважаючи на карантинні обмеження, зокрема, розглянуто можливість проведення спільних онлайн-семінарів з питань соціально-трудових відносин на підприємствах Вінниччини.

У підсумку сторони домовилися про подальше взаємне інформування та співпрацю з метою своєчасного реагування на випадки порушення трудового законодавства.