13 травня відбулася робоча нарада начальник відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б. Мусієнка з директором Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА (Департамент) В.Мережком, під час якої укладено Меморандум про співпрацю  між Департаментом та Відділенням.

Зокрема, досягнуто домовленості щодо вжиття заходів, спрямованих на реалізацію на території області державної політики у сфері соціально-трудових відносин та оплати праці, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння розвитку соціального діалогу, регулювання трудових відносин та соціально-економічних інтересів працівників і роботодавців, взаємодію сторін соціально-трудових відносин у процесі врегулювання КТС (к), підвищення рівня обізнаності найманих працівників щодо захисту свої прав.

Укладений Меморандум також передбачає взаємний обмін інформацією з метою проведення аналізу соціально-трудових відносин на підприємствах, в установах, організаціях, галузях, районах, громадах та області загалом, що сприятиме більш оперативному реагуванню на виникнення конфліктних ситуацій.