17 вересня начальник відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б.Мусієнко на запрошення голови Федерації профспілок Вінницької області (ФПО) М.Колесника взяв участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Використання сучасних засобів комунікації для поліпшення та пропаганди правових знань членів профспілок». Також на заході були присутні представники Управління Держпраці у Вінницькій  області та членських організацій ФПО,  фахівці в галузі права.

У своєму виступі Б.Мусієнко ознайомив присутніх з практикою Відділення щодо застосування сучасних технологій при сприянні вирішенню конфліктних ситуацій та колективних трудових спорів (конфліктів). Також начальник Відділення відзначив важливість пошуку нових форм комунікації соціальних партнерів через посилення карантинних обмежень, зокрема, проведення спільних заходів у дистанційному режимі.

 Під час обговорення сторони дійшли висновку, що  інформаційні технології, увійшовши в життя кожного, сприяють суттєвим, якісним змінам у всіх сферах діяльності, надають необмежені можливості доступу до інформації. Тому використання ресурсів мережі Інтернет  може суттєво посприяти налагодженню соціального діалогу і підвищенню рівня правової культури сторін соціально-трудових відносин.