25 січня 2022 року в рамках підвищення рівня правової культури відбулася дистанційна робоча зустріч начальника відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б.Мусієнка із доктором юридичних наук, професором кафедри цивільного права і процесу Донецького національного університету ім. Василя Стуса (ДоНУ) Л.Амелічевою.

Учасники засвідчили важливість та актуальність спільних заходів задля підвищення рівня правової культури серед учасників соціально-трудових відносин та студентської молоді. Зокрема, обговорено тематику заходів, місце проведення, коло потенційних учасників, в т.ч. можливість залучення  представників інших вищих навчальних закладів та громадських організацій у сфері медіації тощо.

Б.Мусієнко підкреслив доцільність підготовки відеоматеріалів з актуальних питань, пов`язаних з правовим регулюванням соціально-трудових відносин, веденням соціального діалогу та вирішенням колективних трудових спорів (конфліктів) та їх розміщення на Інтернет-ресурсах, що сприятиме розширенню цільової аудиторії.

Також сторони засвідчили свою зацікавленість такими формами взаємодії, як проходження практики студентами на базі Відділення та читання лекцій фахівцями Відділення для студентів юридичних спеціальностей ДоНУ.

По завершенню зустрічі Б. Мусієнко підсумував позитивні досягнення  співпраці та висловив сподівання на подальшу активну участь представників ДоНУ у реалізації заходів Відділення по підвищенню рівня правової культури сторін соціального діалогу.