04 лютого Відділенням НСПП у Вінницькій області (Відділення) було взято на облік конфліктні ситуації між окремими категоріями найманих працівників Центру поштового зв’язку №2 м.Калинівка (Центр) та адміністрацією Вінницької дирекції  АТ «Укрпошта»,  спричинені незгодою найманих працівників з умовами реорганізації підприємства.

08 лютого в рамках заходів щодо запобігання виникнення КТС (к) начальником Відділення Б.Мусієнком проведено узгоджувальну зустріч з  головою Вінницької обласної організації  профспілки працівників поштового зв`язку «Укрпошта» (Профспілка) В.Маліночкою.

Голова Профспілки повідомив, що в рамках реформування системи роботи АТ «Укрпошта»  в області триває процес закриття стаціонарних відділень та упровадження пересувних поштових відділень з метою поліпшення якості надання послуг та покращення умов праці для працівників. Працівники  Центру отримали повідомлення про скорочення своїх посад, а також пропозицію про працевлаштування в інших населених пунктах, яка, враховуючи рівень заробітних плат працівників пошти, є неприйнятною.

В свою чергу Б.Мусієнко надав відповідні роз`яснення щодо шляхів врегулювання розбіжностей, у тому числі, шляхом реєстрації колективного трудового спору (конфлікту), а також запропонував залучити до вирішення конфліктних ситуацій представників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.