23 січня у приміщенні Федерації профспілок Вінницької області (ФПО) відбулася нарада-семінар з питань соціального діалогу за участі начальника відділення НСПП у Вінницькій області (Відділення) Б.Мусієнка, голови ФПО М.Колесника та голів обласних комітетів ФПО.

Б. Мусієнко поінформував про результати роботи Відділення у 2022 році та акцентував увагу присутніх на факторах, які мали і, ймовірно, матимуть у поточному році найбільш дестабілізуючий вплив на соціально-трудові відносини, та заходах Відділення для попередження виникненню колективних трудових спорів (конфліктів).

У своєму виступі начальник Відділення наголосив на необхідності забезпечення якісного соціального діалогу як одного із пріоритетів на найближчі роки задля збереження соціального миру в суспільстві у період воєнного стану та період повоєнного відновлення .

Під час заходу Б.Мусієнком було вручено свідоцтво про визнання Вінницької обласної профспілки працівників культури такою, що відповідає критеріям репрезентативності на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та для делегування представників до органів соціального діалогу.