29 березня начальник відділення НСПП у Вінницькій області Богдан Мусієнко взяв участь у засіданні всеукраїнського круглого столу «Медіація в доктрині, законодавстві, практиці» на запрошення оргкомітету заходу, зокрема, медіатора Олександри Гайдук та завідувачки кафедри публічно-правових дисциплін, керівника Науково-практичного центру медіації і права Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, доктора юридичних наук, професора О.Мельничук.

Загалом до круглого столу приєдналися близько 100 учасників, серед них медіатори, адвокати, судді, нотаріуси, науковці, громадські діячі, а також здобувачі освіти з Києва, Одеси, Львова, Вінниці, Житомира та інших міст України. Захід спрямований на сприяння становленню та поширенню медіації в Україні, її впровадження та використання у різних сферах суспільного життя.

 Тематика доповідей учасників круглого столу досить різноманітна, а саме трудова медіація, сімейна медіація, медіація як засіб забезпечення найкращих інтересів дитини, медіація в адміністративному судочинстві, застосування медіації як соціальної послуги в Україні, медіація в діяльності нотаріуса тощо.

Богдан Мусієнко взяв участь обговоренні питань круглого столу. Також начальник відділення висловив сподівання на подальшу співпрацю  та подякував організаторам,  які об’єднали свої сили задля реалізації цього непересічного проекту.