06 липня проведено робочу нараду начальника відділення НСПП у Вінницькій області Богдана Мусієнка з керівництвом Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області - директоркою Мариною Лукіяновою та начальником відділу організації надання та забезпечення якості правової допомоги, підвищення кваліфікації її надавачів Олександром Сільницьким за участю фахівців відділення.

Під час наради на виконання Угоди про співпрацю між відділенням НСПП у Вінницькій області та  Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області визначено шляхи співпраці та напрями спільної діяльності. Також було обговорено освітні заходи та обмін інформацією, можливість реалізації спільних проектів з метою поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), ведення соціального діалогу.

За підсумками наради учасники домовились про подальшу співпрацю, що сприятиме запобіганню виникнення та своєчасному і справедливому вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів) шляхом надання правової допомоги, підвищення рівня правової освіти.