30 жовтня відділенням НСПП у Вінницькій області було проведено дистанційну нараду-семінар за участі трудових арбітрів та незалежних посередників.

Фахівці відділення ознайомили учасників з результатами діяльності відділення за 10 місяців п.р., зокрема, щодо заходів по врегулюванню конфліктних ситуацій, сприяння вирішенню КТС (к), прогнозування стану соціально-трудових відносин, забезпечення здійснення соціального діалогу, взаємодії з соціальними партнерами тощо.  

Начальник відділення Богдан Мусієнко розповів про заплановані та вже здійснені заходи по відзначенню 25-ї річниці з дня утворення Національної служби посередництва і примирення та подякував присутнім за участь у їх реалізації. Також було проведено презентацію розроблених відділенням інформаційно-методичні матеріалів, а саме збірника «Підвищення рівня правової освіти сторін соціального діалогу» та буклета «Соціальний діалог на Вінниччині: тенденції розвитку та перспективи».

Також учасників ознайомили з брендбуком НСПП та Положенням про відомчі заохочувальні відзнаки Національної служби посередництва і примирення.

На завершення наради-семінару начальник відділення подякував учасникам за активну співпрацю та висловив сподівання на подальше втілення ефективних форм співпраці  з метою стабілізації соціально-трудових відносин у трудових колективах області.