11 січня начальник відділення НСПП у Вінницькій області Богдан Мусієнко провів робочу зустріч з головою первинної профспілкової організації  Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону Валентиною Любчик. Метою зустрічі був моніторинг стану соціально-трудових відносин та попередження його ускладнення, оскільки в минулому у закладі неодноразово виникали конфліктні ситуації, одна з яких переросла у колективний трудовий спір (конфлікт).

Першочергово сторони обговорили загальний стан соціально-трудових відносин у трудовому колективі, зважаючи на попередній досвід найманих працівників щодо захисту своїх трудових прав  та важливість стабільного функціонування центру у військовий час. Валентина Любчик запевнила, що наразі відсутні передумови для виникнення конфліктів, оскільки фахівці закладу розуміють важливість своєї місії – рятувати життя та відновлювати здоров’я наших захисників. А всі спірні питання в разі виникнення будуть вирішуватися після перемоги.

Насамкінець Богдан Мусієнко подякував голові профспілки за багаторічну плідну співпрацю і збереження соціальної стабільності у колективі. Сторони обговорили подальші шляхи взаємодії з метою уникнення конфліктних ситуацій та колективних трудових спорів.