12 січня в рамках договорів про співпрацю між Національною службою посередництва і примирення та Донецьким національним університетом ім. Василя Стуса, а також відділення НСПП у Вінницькій області та Донецьким національним університетом ім. Василя Стуса відбулася дистанційна робоча зустріч начальника відділення Богдана Мусієнка з професоркою кафедри цивільного права і процесу ДоНУ, д.ю.н., трудовим арбітром НСПП Лілією Амелічевою.

Учасники обговорили ряд важливих питань стосовно співпраці у поточному році щодо проведення наукових заходів на базі університету за участі фахівців НСПП, провідних організацій медіаторів, науковців, експертів, юристів-практиків. Зокрема, обговорено тематику заходів, місце проведення, коло потенційних учасників, в т.ч. можливість залучення  представників інших вищих навчальних закладів та громадських організацій тощо.

Також сторони засвідчили свою зацікавленість такими формами взаємодії, як проходження практики студентами на базі Відділення та читання лекцій фахівцями Відділення для студентів юридичних спеціальностей університету.

Насамкінець, підсумувавши позитивний досвід минулої взаємодії, Богдан Мусієнко висловив впевненість на майбутні результативні показники співпраці та розширення форм співробітництва.