Керівник відділення НСПП у Вінницькій області Богдан Мусієнко взяв участь у семінарі на тему: «Справедливість, доброчесність і лідерство», який 9-10 травня відбувся у місті Києві.

Захід відбувся  за програмою, спеціально розробленою Аспен Інститут Київ для Національної служби посередництва і примирення, за підтримки проєкту Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні».

Координатор семінару – директорка програмних напрямів Аспен Інститут Київ Олена Фоміна; модератори – директор програмного розвитку Аспен Інститут Київ Денис Полтавець та перший заступник керівника апарату Верховного Суду Расім Бабанли.

За словами Голови НСПП Дмитра Кухнюка, справедливість, доброчесність і лідерство не випадково стали основною темою семінару — це цінності Служби, які її команда разом розробила на стратегічній сесії в грудні минулого року.

Серед питань, які виникали під час обговорення, була необхідність більш чіткого розуміння динаміки на ринках праці, утворення нових груп в українському суспільстві, типів відносин та викликів, пов’язаних з ними (зокрема, йшлося про внутрішньо переміщених осіб),  розбудова відносин держави і бізнесу, а також розвиток спроможності трудових колективів і їх об’єднань, роль Служби у цих процесах.

На думку учасників, захід допоміг краще зрозуміти себе, власну місію та цінності як у повсякденному житті, так і у професійній сфері.