ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 23  жовтня 2017 року                                                   № 736

 

 

 

Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету», протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації від 23 жовтня 2017 року № 24:

 

  1. Виділити на безповоротній основі Калинівській райдержадміністрації 1300,0 тисяч гривень та Вінницькій райдержадміністрації 200,0 тисяч гривень на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що склалася 26 вересня 2017 року у місті Калинівка під час вибухів на 48 арсеналі Збройних Сил України, в тому числі для відшкодування населенню вартості самостійно придбаних будівельних матеріалів на відновлення домогосподарств.

 

  1. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) видатки, передбачені пунктом 1 цього розпорядження, профінансувати коштом резервного фонду обласного бюджету.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Гижка А.П.

 

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ