ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 06 листопада 2017 року                                               № 778

  

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи договір оренди гідротехнічної споруди від 20 квітня 2009 року, зареєстрованого в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 20 червня 2017 року № 21009189 та клопотання громадянина Письменюка Олега Федоровича:

 1. Надати громадянину Письменюку Олегу Федоровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду, орієнтовною площею 3 га, на території Івчанської  сільської ради Літинського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

 2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки паспорту водного об’єкта та його погодження.

 3. Громадянину Письменюку Олегу Федоровичу:

 1) замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земельної ділянки;

 3) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

 4. Відведення земель провести в установленому порядку.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

           адміністрації                                                                    

  В. КОРОВІЙ