ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 06 листопада 2017 року                                               № 779

 

 

Про укладання договору оренди водного об’єкта

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 30 березня 2017 року № 228 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» та клопотання фізичної особи-підприємця Чорноокого Віталія  Михайловича:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що надається на умовах оренди громадянину Чорноокому Віталію Михайловичу для рибогосподарських потреб на території Уяринецької сільської ради Тиврівського району Вінницької області.

 2. Надати фізичній особі-підприємцю Чорноокому Віталію Михайло-вичу в оренду земельну ділянку водного фонду площею 30,9917 га, із кадастровим номером 0524586900:01:003:0187,  на території  Уяринецької сільської ради Тиврівського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з фізичною особою-підприємцем Чорнооким Віталієм Михайлови-чем, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 20 років.

 4. Уповноважити Тиврівську райдержадміністрацію на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Відділ у Тиврівському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. Фізичній особі-підприємцю Чорноокому Віталію Михайловичу у 30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкту в установленому законодавством порядком, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

 7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                         

 В. КОРОВІЙ