ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 05 грудня 2017 року                                                     № 870

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі

 (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, статті 31 Лісового кодексу України, наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 18 травня 2010 року № 376 «Про затвердження Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 червня 2010 року за          № 391/17686, пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи клопотання Державного підприємства «Вінницьке лісове господарство»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в постійному користуванні Державного підприємства «Вінницьке лісове господарства», на території Комарівської та Некрасівської сільських рад Вінницького району, Мізяківської сільської ради Калинівського району та на території Дзвониської, Колюхівської, Василівської, Довгополівської, Пилявської сільських рад Тиврівського району, за межами населених пунктів, для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, згідно з додатком.

 2. Уповноважити Вінницьку (Демченко М.І.), Калинівську (Гаври- люк В.О.) та Тиврівську (Бойко В.В.) райдержадміністрації зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно за державою право власності на земельні ділянки, зазначені у пункті 1 цього розпорядження.

 3. Державному підприємству «Вінницьке лісове господарство» виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                   

А.ГИЖКО

 

 Doro 870