ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 05 грудня 2017 року                                                     № 873

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія «Нафта-Трейд»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «Компанія «Нафта-Трейд».

 2. Надати в оренду товариству з обмеженю відповідальністю «Компанія «Нафта-Трейд» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,3014 га з кадастровим номером 0522482600:02:000:0123 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, за рахунок земель транспорту, на території Дяковецької сільської ради Літинського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

 3. Уповноважити Літинську райдержадміністрацію (Чернега Я.А.) укласти договір оренди землі із товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія «Нафта-Трейд» з орендною платою в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Товариству з обмеженю відповідальністю «Компанія «Нафта-Трейд»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                   

А.ГИЖКО