ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 05 грудня 2017 року                                                     № 880

 

  

Про підвищення кваліфікації працівників органів державної

влади, місцевого самоврядування, державних підприємств,

 установ і організацій та депутатів місцевих рад

у 2018 навчальному році

 

Відповідно до законів України «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 року № 1198-р «Про схвалення Концепції реформування системи підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад»:

 1. Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій області (Пашиніна Т.С.) забезпечити:

 1) проведення навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників державних підприємств, установ і організацій, депутатів місцевих рад у 2018 році з відривом від роботи згідно із планом-графіком (додається);

 2) належну організацію і науково-методичне забезпечення навчального процесу;

 3) здійснення видатків на організацію навчання коштом обласного бюджету та державного бюджету – для державних службовців територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

 2. Взяти до відома, що відшкодування витрат на відрядження (оплата за проїзд, проживання в готелі, добові) здійснюється органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, що направляють слухачів на навчання.

 3. Головам райдержадміністрацій, районних рад, міським головам міст обласного значення, сільським, селищним, міським головам об’єднаних територіальних громад, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації і територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади забезпечити своєчасну явку слухачів на навчання.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО

  Doro 880