ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 від 22 грудня 2017 року                                                      № 927

 

  

Про передачу земельної ділянки в комунальну власність

 

Відповідно до статей 17, 80, 83, 92, 117, 122, 123 Земельного кодексу України, статті 23 Кодексу України про надра, враховуючи висновок державної експертизи землевпорядної документації від 04 липня 2016 року    № 416 та клопотання Бабчинецької сільської ради:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель державної власності (землі промисловості) для формування та подальшої передачі в комунальну власність Бабчинецькій сільській раді для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами на території Бабчинецької сільської ради Чернівецького району.

 2. Передати до комунальної власності Бабчинецької сільської ради земельну ділянку державної власності, що перебуває в запасі, із земель промисловості, на території цієї сільської ради, за межами населеного пункту, площею 1,5500 га з кадастровим номером 0524980300:10:002:0128, для обслуговування господарських та побутових потреб (видобування корисних копалин місцевого значення).

 3. Уповноважити першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. на підписання акту приймання-передачі земельної ділянки, зазначеної у пункті 2 цього розпорядження.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                        

   В. КОРОВІЙ