РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 грудня 2019 року

Вінниця

№ 940

 

Про надання права першого та другого підпису на фінансових документах

 

Відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року № 758 «Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2012 року за № 1206/21518:

1. Визначити, що право першого підпису на фінансових документах, які подаються до Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області, має голова облдержадміністрації Скальський Владислав Володимирович, перший заступник голови облдержадміністрації Здітовецький Сергій Георгійович, заступник голови облдержадміністрації Івасюк Ігор Дмитрович, право другого підпису - начальник управління фінансового та господарського забезпечення - головний бухгалтер апарату облдерж-адміністрації Мандренко Наталія Іванівна та начальник відділу фінансового забезпечення управління фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації Дмитрук Ірина Миколаївна.

2. Управлінню фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації (Н. Мандренко) оформити картку із зразками підписів та відбитком печатки.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 20 вересня 2019 року № 725 «Про надання права першого та другого підпису на фінансових документах».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ