ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 07 квітня 2017 року                                                    № 258

 

 

 

Про відзначення на Вінниччині Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

        Відповідно до Указу Президента України від 28 березня  2017 року       № 84/2017 «Про  відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих у Другій світовій війні, а також утвердження патріотизму та національної гідності, консолідації суспільства:

  1. Затвердити план заходів з підготовки та відзначення на Вінниччині Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (далі – Заходи), що додаються.
  2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, з виплатою грошової винагороди, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, згідно з додатком.
  3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів та інформувати до 12 травня 2017 року Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдерж-адміністрації для подальшого узагальнення та інформування облдерж-адміністрації до 19 травня 2017 року.
  4. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації  (Городинський С.С.) видатки, пов’язані з проведенням Заходів, профінансувати за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заклади та заходи згідно з кошторисом.
  5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, проведення Заходів та придбання квіткової продукції за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на інші видатки відповідно до кошторису.
  6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.            

 

 

Перший заступник голови
обласної державної адміністрації
                                                        

А. ГИЖКО

 Doro 258