ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 14 квітня 2017 року                                                      № 275

 

 

Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для  надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих прикордонників Могилів-Подільського прикордонного загону

 

 Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22 Бюджетного кодексу України, рішення 13 сесії обласної Ради    7 скликання від 20 грудня 2016 року № 221 «Про обласний бюджет на 2017 рік» (зі змінами) та з нагоди 25-ї річниці заснування Могилів-Подільського прикордонного загону:

 1. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету для надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих прикордонників Могилів-Подільського прикордонного загону (далі – Порядок).

 2. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації (Заболотна Н.М.) забезпечити суворий контроль за використанням бюджетних коштів та інформувати облдержадміністрацію про виплату одноразової матеріальної допомоги у десятиденний строк.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ