ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 21 квітня 2017 року                                                      № 280

 

 

 

Про пріоритетні заходи щодо сприяння зміцненню національної єдності, консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері на 2017-2021 роки

 

Відповідно до Указу Президента України від 01 грудня 2016 року № 534/2016 «Про пріоритетні заходи щодо сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері», з метою сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, визначення пріоритетних заходів з вирішення цих питань, а також забезпечення взаємодії державних органів з організаціями громадянського суспільства з реалізації таких заходів:

 1. Затвердити план заходів щодо сприяння зміцненню національної єдності, консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері на 2017-2021 роки (далі – План заходів), що додається.

 2. Райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Плану заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 20 грудня протягом 2017-2021 років для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації до 10 січня протягом 2018-2022 років.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ

 

 

Doro 280