ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ



РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 03 лютого 2017 року № 68




Про відзначення на Вінниччині у 2017 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», Указу Президента України від 11 лютого 2004 року №180/2004 «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою вшанування подвигу військовослужбовців при виконанні обов’язків військової служби та поліпшення соціального захисту ветеранів війни:

1. Затвердити заходи з підготовки і відзначення на Вінниччині у 2017 році Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан (далі – Заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради, з виплатою грошової винагороди, учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан згідно з додатком.

3. Райдержадміністраціям, виконавчим комітетам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів та про хід їх виконання інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 17 лютого 2017 року для узагальнення та подальшого інформування облдержадміністрації до 22 лютого 2017 року.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, і на проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.




Голова обласної державної
адміністрації
В.КОРОВІЙ
Doro 68.doc